Traject GB GGZ Maximaal aantal minuten Aantal sessies (incl. intake) Kosten
Basis Kort (BK) 294 3/4 sessies 522,13
Basis Middel (BM) 495 5 t/m 7 sessies 885,01
Basis Intensief (BI) 750 8 t/ 10 sessies 1.434,96
Onvolledig behandeltraject 120 1 tot 2 sessies 207,19

 

Betalingen gaan per traject. Raadpleeg altijd even uw verzekeraar over het bedrag dat u uiteindelijk terug krijgt. Volgens de wet moeten de verzekeraars minimaal 70% van de rekening bij niet-gecontracteerde zorg betalen.. Als u een uitgebreide verzekering heeft, dan kunt u vaak denken aan 80% vergoeding. Bij vergoeding vanuit het basispakket sprake van een wettelijk verplicht eigen risico. Voor 2019 is dit bedrag € 385,-. Deze kosten zijn eenmalig. Als je deze kosten al hebt gemaakt bij een andere zorgverlener, hoef je deze niet opnieuw te betalen.

Noorpsychologenpraktijk heeft een samenwerking met de volgende zorgverzekeraars: Zilveren kruis, Zorg en Zekerheid, Eno, ONVZ, Caresq. Dat betekent dat de betaling direct verloopt. In andere gevallen zult u zelf de kosten moeten declareren bij uw zorgverzekeraar. U betaalt dan uw psycholoog bij aanvang van de sessie.  u Kunt contant betalen of het bedrag overmaken op; NL 43 ABNA0 622328409, t.n.v. F. Tounnouti.

Mocht u, om welke reden dan ook, de vorkeur geven aan de sessies zlef betalen en niet bij de verzekeraar te declareren, dan kan dit. In de intake zullen hier afspraken over gemaakt moeten worden. Het tarief is zoals hierboven aangegeven, 100% van de door de NZA vastgestelde maximum tarieven.

Het tarief voor het ´overig zorg product´ (OZP) is ook vastgesteld door de NZA, dat is 100,- per sessie. Dit wordt in mijn praktijk in rekening gebracht.

Voor coachingsgesprekken wordt het bedrag aangehouden van 90 euro per 60 minuten,

De tarieven voor een training zullen ter zijner tijd bekend worden gemaakt.

Annuleren

Een afspraak kunt u minimaal 48 uur van tevoren afzeggen of verplaatsen via telefoon, voicemail of e-mail. Wanneer het korter van tevoren is kan er geen andere afspraak meer ingepland worden en wordt er een bedrag van € 40,- voor het gemiste gesprek in rekening gebracht. Bij twee gemiste, of te laat afgezegde afspraken, zal de behandeling beëindigd worden.

Niet tevreden over de behandeling?

Wanneer u niet tevreden bent over de behandeling of u heeft een klacht, dan wordt u van harte uitgenodigd dit met uw psycholoog te bespreken. Op dit moment is Noor psychologenpraktijk nog niet aangesloten bij een klachten geschillencommissie.